Nieuwe 'ordedienst' wil anti-islamdemonstratie Amsterdam beveiligen
Author Message
Phlegethon
Offline
Factionist of the forlornDeutschland

Posts: 5.283
Joined: Jun 2012
Reputation: 641
Post: #1
Nieuwe 'ordedienst' wil anti-islamdemonstratie Amsterdam beveiligen
Nieuwe 'ordedienst' wil anti-islamdemonstratie Amsterdam beveiligen

donderdag 14 januari 2016 | 09:32

[Image: 173137286-013db8ef.jpg]

AMSTERDAM Het 'Dutch Self Defense Army' (DSDA) wil tijdens de geplande demonstratie van anti-islambeweging Pegida op 6 februari in Amsterdam, gaan optreden als ordehandhaver. Dat meldt De Telegraaf.

De groep werft via Facebook mensen voor een geüniformeerde weerbaarheidsorganisatie. Er zouden zich al 300 mensen hebben aangemeld volgens Jan de Zwaan, een van de initiatiefnemers van DSDA. De club noemt zichzelf een 'verbond van gelijkgestemden die zichzelf willen verdedigen tegen mogelijke onheil en onderdrukking'. DSDA schrijft op de website dat het uniformen wil gaan introduceren om zichtbaar te zijn als 'ordedienst'.

"Als de overheid, politie en leger niets doen, gaat de Nederlandse bevolking (met steun van het buitenland) het zelf doen. Wie niet luistert, moet het gaan voelen, vinden wij", schrijft De Zwaan in een brief over de oprichting van de club.

De Zwaan laat aan De Telegraaf weten dat hij niet uit is op gewapend optreden. Hij wil burgerwachten gaan oprichten die gaan "patrouilleren" bij uitgaansgelegenheden en "bescherming" bieden. Hij ontkent dat DSDA een nazistische club is.


http://www.rtvnh.nl/nieuws/177776/nieuwe...beveiligen


Not in haunts of marble chill,
Temples drear where ancients trod,—
Nay, in oaks on woody hill
Lives and moves the German God.

2016 Jan 16 21:38
Like PostLIKE REPLY


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)