Kiuas Kustannus
Author Message
Mustapaita
Offline
Tulkoon sota ja veriset vaatteetSuomi

Posts: 3.958
Joined: Mar 2012
Reputation: 817
Post: #1
Kiuas Kustannus
En tiedä onko siitä suurempaa hyötyä tiedottaa asiasta täällä kun aktiivijäseniäkin on niin vähän mutta laitetaan ketju pystyyn muodon vuoksi. Sivulla tuntuu kuitenkin vierailevan ihmisiä jonkin verran. Eli kuten luultavasti kaikki tällä laudalla pyörivät tietävät, on Suomeen lanseerattu ensimmäinen kansallismielinen kirjakustantamo, Kiuas Kustannus.

[Image: cropped-kiuas_logo.jpg]

Quote:Kiuas on yhteiskunnalliseen ja filosofiseen kirjallisuuteen erikoistunut kustantamo. Julkaisuihimme kuuluu koti- ja ulkomaista tieto- ja kaunokirjallisuutta. Erityisiä kiinnostuksen kohteitamme ovat historia, aatehistoria, poliittinen filosofia, kansalliset identiteetit, Suomen ja Euroopan kulttuuriperinteet ja taide.

Kiuas ei edusta mitään puoluetta, järjestöä tai tarkoin määriteltyä ideologiaa, mutta antaa väylän näkökulmille jotka usein jäävät vähälle huomiolle valtavirtaisessa keskustelussa. Poliittisen korrektiuden tai mediaseksikkyyden vaatimukset eivät sido meitä. Tarkoituksemme on tarjota sielunravintoa ja pohdinnan aihetta niille, jotka visioivat nykyisestä poikkeavaa maailmaa mutteivät tiedä millainen se tarkalleen olisi.

Kiuas julkaisi ensimmäisen kirjansa, kokoomateoksen ”Sarastus 1” joulukuussa 2015, mutta aloitti virallisesti toimintansa maaliskuussa 2016. Kiuas on yritysmuodoltaan osakeyhtiö ja sen kustannustoimittajina työskentelevät Timo Hännikäinen ja Jarno Alander. Kirjojen ulkoasusta vastaa Jarkko Pesonen.

Kiukaalta on siis tullut kolme omaa julkaisua tähän mennessä. Joku aika sitten polkaistiin pystyyn verkossa toimiva divari, josta löytyy kirjoja laidasta laitaan edullisin hinnoin. Suurin osa kirjoista on käytettyjä mutta uusiakin löytyy. Hiljattain myyntiin tuli erä uusia Artoksen kirjoja.

http://kiuaskustannus.com/

Verkkokauppa

"Devil, I am devil." ― Pekka Siitoin
2016 Jul 05 08:35
Like PostLIKE REPLY
The following 2 users Like Mustapaita's post:
Artturi (05-07-2016), Eldritch (12-07-2016)


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)